Ready to Go
  • Er zijn nog geen bestellingen geplaatst.
NLEN
+31(0)88 0884600

De redenen om voor ons te kiezen

Bedrijfsinfo


De enige echte productspecialist
Onze focus ligt op het aanbieden van Advanced Food Processing Solutions. Onze brede range van productoplossingen (Combi-Steamers, Heteluchtovens en Blast Chillers-Freezers) met de daarbij behorende systeem- en / of conceptoplossingen zal ook voor u de juiste oplossing bieden. Altijd verzekerd van de nieuwste technologie. Daarnaast beschikken wij over een team hoog opgeleide product-, systeem-, conceptspecialisten die met u op zoek gaan naar de juiste oplossing op maat. Onze doelgroepgerichte aanpak is uniek in zijn soort.

Kwaliteit
U zoekt de optimale Advanced Food Processing Solution voor de bereiding / conditionering van uw producten. Onze systeem- en conceptoplossingen bieden u een doelgroepgerichte oplossing die werkt, meetbaar én transparant is.

Inspiration by Experience
In ons eigen Inspiration by Experience Center worden uw producten getest en eventueel verder doorontwikkeld. Onze culinaire productspecialisten geven u hierbij de juiste know how / adviezen en begeleiden u eventueel tijdens het gehele verdere productontwikkelingsproces.

Research & Development
Technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Onze ontwikkelingsafdeling werkt nauw samen met externe productspecialisten en klanten om aan de steeds veranderende eisen te kunnen voldoen.

Made in Holland
Iedere beslissing tot aanpassing of upgrade van onze producten kan direct geïmplementeerd worden, daar iedere aanpassing in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd wordt. Kwaliteit bieden is geen vraag, maar
een vanzelfsprekendheid!

Portfolio
We beschikken over een breed assortiment aan product-, systeem- en conceptoplossingen. Wij onderscheiden ons in de markt door het aanbieden van vele unieke oplossingen, welke altijd gebaseerd zijn op een doelgroepgerichte marktbenadering. Hierdoor kunnen wij eenieder altijd die ‘unieke’ oplossing aanbieden, welke geheel is afgestemd op de behoeften en wensen van de klant.

Ervaar zelf onze meetbare toegevoegde waarde.

×