Ready to Go
  • Er zijn nog geen bestellingen geplaatst.
NLEN
+31(0)88 0884600

Doelgroepgerichte oplossingen op maat

Bedrijfsinfo

 

Holland Techno Groep, A.F.P.S. staat voor u klaar als o.a. importeur van het merk Convotherm én producent van Advanced Food Processing Solutions. Bij ons staat één doel centraal: het leveren van (added value) oplossingen op maat. Dit voor de doelgroepen Ambacht, Gastronomie, Industrie, Institutioneel en Retail. Hierbij staat de visie van Holland Techno Groep, A.F.P.S. centraal, om als productspecialist een oplossing op maat te leveren voor iedere doelgroep en voor iedere specifieke klant. Altijd met een professionele, transparante en persoonlijke benadering. Door het aanbieden van ons specialisme spelen wij in op ieders behoefte en ambitie waarbij telkens de wens van de klant het uitgangspunt is.

Holland Techno Groep, A.F.P.S. is uw added value specialist op het gebied van Advanced Food Processing Solutions voor de productgroepen Bake-off ovens, Blast-Chillers Freezers, Combi-Steamers, Pantrysystemen en Regenereer en bereidingsapparatuur. Dit in product-, systeem- en conceptoplossingen.

Productoplossingen
U kiest voor één van onze productoplossingen wanneer u op zoek bent naar de juiste apparatuur om uw producten optimaal te bereiden, te regenereren of te koelen / vriezen. Holland Techno Groep, A.F.P.S. beschikt over een breed assortiment Bake-off ovens, Blast-Chillers Freezers, Combi-Steamers, Pantrysystemen en Regenereer en bereidingsapparatuur. Van een compacte Convotherm MiniLine die in de kleinste bereidingsruimte geplaatst kan worden tot de A.F.P.S. IndustrialLine, welke speciaal ontwikkeld is voor het zware werk. Voor elke bereidingsruimte is er een passende oplossing.

Systeemoplossingen
U kunt kiezen voor één van de systeemoplossingen van Holland Techno Groep, A.F.P.S. als u op zoek bent naar de juiste methode om uw producten te bereiden / regenereren of te koelen / vriezen. Hierbij is er keuze uit diverse bereidingsmogelijkheden, zoals de ‘Banqueting systeem methode’ de ‘Cook&Chill methode’ en de ‘Sous Vide methode’.

Conceptoplossingen
Wanneer u voor één van de conceptoplossingen van Holland Techno Groep, A.F.P.S. kiest, dan kiest u voor een complete oplossing op maat. De conceptoplossingen die wij bieden zijn geheel afgestemd op uw doelgroep. Zij hebben altijd die kenmerken die voor uw doelgroep onderscheidend zijn en voor de klant de oplossing op maat bieden.

Al onze oplossingen op maat zijn doelgroepgericht , professioneel en onderscheidend. Gedreven vanuit de visie van Holland Techno Groep, A.F.P.S., waarbij de techniek alleen niet het uitgangspunt is, maar de mens. Samen met u, voor u.

×